Göynüklü Vekilden Demiröz’e Tam Destek

AK Parti İstanbul Milletvekili Tuğba Işık Ercan, Ak Parti Göynük Belediye Başkan Adayı Mehmet Demiröz’e destek amaçlı ziyarette bulundu.

Göynüklü AK Parti İstanbul Milletvekili Tuğba Işık Ercan ve yanındakilerle beraber AK Parti Göynük Belediye Başkan Adayı Mehmet Demiröz’ü yalnız bırakmayarak destek amaçlı çalışmaları yerinde gördü.

Seçim Ofisi ve ilçe esnaflarını ziyaret ederek bilgi alan Milletvekili Tuğba Işık Ercan, Belediye Başkan Adayı Demiröz ile birlikte “Gerçek Belediyecilik” vizyonuyla vatandaşın sorunları dinledi.

“GÖYNÜK’E HİZMET ETMEKTEN SON DERECE MUTLU OLACAĞIM”

Vatandaş ile sohbetlerin ardından AK Parti İstanbul Milletvekili Tuğba Işık Ercan, kendisinin de Göynüklü olduğunu söyleyerek, “Kıymetli Göynüklü kardeşlerim, Göynüklü hemşerilerim. Öncelikle bugün, bu seçim çalışmasını Göynük’te Belediye Başkan Adayımız kıymetli Mehmet Demiröz Başkanımızla yapmaktan çok büyük mutluluk duyduk. Başkanımız zaten üç dönemdir İlçe Başkanlığımızı yapmış. Son derece emektar, Göynük’ün bütün sorunlarına hakim, hangi sorunu hangi çözüm olacağını bilen ve bu çözümler noktasında da hem Ankara’da hem İstanbul’da bizlerle her zaman irtibat halinde olan kıymetli bir kardeşimiz. İnşallah Belediye Başkanlığını da aldıktan sonra bu irtibatlarla birlikte, bende aynı zamanda memleketim olan Göynük’e hizmet etmekten son derece mutlu olacağımı başkanımızla birlikte, Başkanım gayretli, çalışkan. İnşallah bu çalışkanlığıyla birlikte Göynük’ümüz Allah nasip ederse inşallah çok büyük bir ivmeyle, hızla gelişeceğine benim inancım tam. İnşallah Göynüklü kardeşlerimizden de gerekli desteği, duayı bekliyoruz.” dedi.

“GÖYNÜĞÜMÜZÜN DERTLERİYLE DERTLENMİŞ”

Vekilin konuşmasının ardından AK Parti Göynük Belediye Başkan Adayı Mehmet Demiröz konuştu. Demiröz, ihtiyaçları olduğundan Vekil Tuğba Işık Ercan’ın ihtiyaçlarını her zaman çözdüğünü anlatarak, “Kıymetli vekilim. Bugün burada bizlere desteğinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizlere değer kattınız. Allah razı olsun. Ayağınıza sağlık. Kıymetli vekilim, ilçemizin bir evladı. Geçtiğimiz dönemde de İlçe başkanlığı döneminde de her zaman Göynüğümüzün dertleriyle dertlenmiş. Bizim ne zaman bir ihtiyacımız olduğunda ihtiyaçlarımızı çözmüştür. İnşallah önümüzdeki süreçte biz 1 Nisan sabahı Belediyeyi aldığımızda, ben eminim ki hem Ankara ayağında hem İstanbul Belediyeleri ayağında bizlere her zaman desteğini esirgemeyeceğinden eminim. Onun için kendisine tekraren tüm hemşerilerim adına, bugün ki desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir