AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Özbağ’dan BGC’ye ziyaret

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Özbağ, Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Ziyarette önemli açıklamalar yapan Özbağ, belediyecilikteki tecrübesini Bolu için kullanmak istediğini söyledi.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Süleyman Özbağ, Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mert Minisker ve BGC üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, Süleyman Özbağ, önemli açıklamalarda bulundu. Özbağ, Cumhur İttifakı’nın birlik ve beraberlik içerisinde ilerlemesi halinde daha güçlü olacağını belirterek, “Biz Cumhur İttifakı olarak 2018’den itibaren çok güçlü, ülkede söz sahibi olan bir birliktelik yönetiyoruz. Bunun yerelde ki karşılığı 2019 seçimlerimizde de yaşanmıştı. 2023 seçimlerinde nasıl bir model olacağı nasıl şekilleneceği genel merkezlerin takdirinde olacağı için bugün yarın açıklanacaktır. Ben güçlenerek gitmenin faydalı olacağı kanaatindeyim. Bu birlikteliğin ulusalda olduğu gibi yerelde de olması toplumu motive edecektir. Birlik ve beraberlikten her zaman güç ve kuvvet doğar. Biliyorsunuz 3 dönem Seben Belediye Başkanlığı’nın yanında Alaaddin Yılmaz döneminde Bolu merkezde önemli çalışmalara imza attık. Belediyecilikteki tecrübemi Bolu’nun geleceği için kullanmak istiyorum” dedi.

Özbağ, BGC Başkanı Mert Minisker ve basın mensuplarına gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür etti. Başkan Minisker ise Özbağ’a aday başarılar diledi. Kaynak: tvbolu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir