Bolu’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Çoşkuyla Kutlandı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Bolu’da da düzenlenen bir dizi programla coşku ile kutlandı.  

        ATATÜRK ANITINA ÇELEK KONULDU

        19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle Anıtpark’ta Atatürk Anıtı’na Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından çelenk konulmasıyla başlayan etkinlikler, 19 Mayıs Gençlik Yürüyüşü’nün ardından Karaçayır Spor Salonunda kutlama programıyla devam etti.

        19 MAYIS GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLENDİ

        19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105. yıl dönümü münasebetiyle “19 Mayıs Gençlik Yürüyüşü” düzenlendi.

Bolu Valisi Erkan Kılıç, kurum amirlerimiz, gençlerimiz, sporcularımız ve vatandaşlarımızın ay yıldızlı al bayrağımızla katıldığı 19 Mayıs Gençlik Yürüyüşü, Anıtpark’tan başlayarak Karaçayır Spor Salonuna kadar devam etti.

        KARAÇAYIR SPOR SALONUNDA KUTLAMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

        Bolu Valisi Erkan Kılıç, il protokolü ve vatandaşlarımızın katılımlarıyla 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı Karaçayır Spor Salonunda düzenlendi.

        Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından, halk oyunları gösterisi, şiir dinletisi, mehteran gösterisi ve spor branşlarının gösterileri yapıldı.
        Gençlerimizin bayrama özel sergiledikleri sportif performanslar izleyiciler tarafından büyük bir beğeni ile izlendi.

        Gösterilerin ardından, Bolu Valisi Erkan Kılıç, ulusal ve uluslararası yarışmalarda derece alan sporcu ve gençlerimize hediye takdim etti.

                GENÇLİK MERKEZLERİNİN STANTLARI GEZİLDİ

Bolu Valisi Erkan Kılıç, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezleri bünyesinde bulunan atölye, kulüp ve spor branşlarının Anıtpark’ta kurulan stantlarını ziyaret etti.

        Stantlarda sergilenen ürün ve çalışmalar hakkında bilgiler alan Bolu Valisi Erkan Kılıç,  tüm gençlerimizi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü faaliyetlerinden yararlanmaya davet etti; gençlerin ve sporcuların 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sultanma/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427