Notre Dame’in Kamburu Müzikali Bolu’da Sahnelenecek

Victor Hugo’nun ölümsüz eseri; Notre Dame’in Kamburu Müzikali, Bolulu tiyatro severlerle buluşacak.

KGS (Kumbara Görsel Sanatlar) Tiyatrosunun, Notre Dame’in Kamburu Müzikali, Anıl Medya- Light Project organizasyonuyla, 10 Mart Perşembe akşamı saat: 20.00’de Bolu Belediyesi Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.

Vural Bingöl’ün yönettiği, uyarlaması  Vural Bingöl, Erhan Yaman tarafından yapılan Notre Dame’in Kamburu Müzikalini; Vural Bingöl, Kamala Mustafayeva, Andrea Primavera, Erhan Yaman, Seymur Ilham, Murat Yaşar Özdemir, Alaattin Bahar, Ayça Azize Ergün, Nilüfer Ömürlü, Özden Uslusoy, Hayri Diken, Merdis Uçkan, Ezgi Eneç sahneliyor.

Supervisor: Arzu Kurnaz, Kostüm: Andrea Primavera, Dekor: Kamil Vatansever, Kadir Namdar, Ses&Işık: Ömer İzgin tarafından sağlanan müzikal; çirkin ve kambur Kilise zangocu Quasimodo ile Fransa’nın ruhani ve dini lideri Claude Frollo’nun ve Kral’a bağlı komutan Phoebus’un semtte yaşayan çingene Kızı Esmeralda’ya olan aşklarını ele alıyor. Zangoç ile Papaz’ın ruhlarında oluşan ikilemleri ve tepkileri romantik yaklaşımlarının işlendiği müzikal muhteşem danslarıyla göz dolduruyor. Haber: Fatma Marmara

İletişim: 0 541 970 1474

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir