İYİ Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Mansur ŞEN’in, BGC Ziyareti

İYİ Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Mansur ŞEN, Bolu Gazeteciler Cemiyetinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

İYİ Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Mansur ŞEN, İYİ Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Ümit Kabasakal, İl ve ilçe yöneticileriyle birlikte, Bolu Gazeteciler Cemiyeti ziyaret etti.  Burada önemli açıklamalarda bulunan İYİ Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Mansur ŞEN, ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı. BGC Başkanı Mert Minisker İYİ Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Mansur Şen ve İYİ Partililere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

“İdari ve Teknik Konulardaki Derin Anlaşmazlıklardan Kaynaklandı”

İYİ Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Mansur ŞEN, Bolu Belediye Başkan Yardımcılığından ayrılma sürecini anlatarak başladığı konuşmasında şunları söyledi: “Yıllardır bulunduğumuz siyaset içinde kendi çapımızda, kendi görüşümüzde hizmet etmeye çalışıyoruz. Belediye başkan yardımcılığı içerisinde yer aldık., Tanju Bey’le birlikte bu seçimlerde koşturduk. Bütün arkadaşlarımız yanımdaydılar, 2019 seçimlerinde İYİ Parti katıksız diyeyim ben %100 bu seçimlerde Tanju Bey’in kazanması için desteğini vermiştir. Sahada büyük bir heyecan ve özveriyle çalışmışız. Çalışmalarda da buna herkes tanıktır zaten.

Daha sonraki gelişmelerde bizim tabii ki iddialarımız var. Biz her şey iyi olacak, her şey daha güzel olacak sanarak oraya girmiştik ama gelişmeler git gide durumu farklı bir noktaya getirdi. O birliktelik yavaş yavaş başka ayrılmalara sebep olmaya başladı. Rahatsız olduğumuz konular oldu. Benim oradan ayrılma sürecim, herkes onu çok merak ediyor. İdari ve teknik konulardaki derin anlaşmazlıklardan kaynaklandı ayrılmam. İmar konusunda yaşadığımız sorun da bardağı taşıran son damla oldu. Benim orada 22 aya yakın görev süremin bir bölümü artık hesap ederek geçmiştir. Ondan sonra benim orada daha fazla durmamım ne kendime, ne camiama ne de belediye şartlarına bir faydası olmayacaktı. Görevi bıraktım. Karşılıklı anlaştık tabi. Tanju Başkanda böyle istedi, ben de böyle istedim.

“İYİ Parti Bolu’da Kendi Çözümünü Ortaya Koymuş Oldu”

Sonra İYİ Parti ile CHP Tanju Bey arasında bir takım gelişmeler oldu. Verilen sözler var. İYİ Partiye verilen sözlerin çoğunu tutmadı. Onların mücadelesini vermeye çalıştık. Baktık ki İYİ Partinin teşkilat yapısıyla, başka türlü ilişkiler kurmaya başladı. Gitgide bu ayrılma gelmeye başladı. Bizim genelde sıkıntılarımız bunlar. Daha sonra genel merkez genel siyasetten doğru da bir sıkıntı olunca ikisi bir araya geldi. Bizim hür ve müstakil seçimlere girme kararımızla beraber bizde İYİ Parti Bolu’da kendi çözümünü ortaya koymuş oldu. Benim adaylığım sürecinde de biraz süreç uzadı. Çünkü hem kendimin hem arkadaşlarımın hem de genel merkezin ortaklaşa almış olduğu bir karar. Genel Merkezimizin arzusu üzerine bu talebi geri çevirmedik.

“Milliyetçi, Demokrat ve Kalkınmacı Özelliklere Sahibiz”

İYİ Partiyi sanki CHP’ye seçim kazandıran bir parti konumunda olmaktan rahatsız olduklarını da anlatan İYİ Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Mansur ŞEN; “Biz artık o konumdan, genel merkezimizde, bizde rahatsız olduk.  Biz aparat değiliz ki yani istediğin zaman kullanacaksın. İşin bitince kenara koyacaksın. Biz gönlü yüksek bir partiyiz, belli bir ideolojimiz var. Milliyetçi, demokrat ve kalkınmacı özelliklere sahibiz, vizyona sahibiz. İYİ Parti %10’dan aşağıya düşmemiştir. Yeni bir parti olmasına rağmen İYİ Parti tutulmuştur. O tutulmanın üzerine ciddi katlayarak devam edecektir.”dedi. Haber: Fatma Marmara

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir