YRP Bolu Belediye Başkan Adayı Faruk Bayrakdar, BGC’ni Ziyaret Etti

Yeniden Refah Partisi (YRP), Bolu Belediye Başkan Adayı Faruk Bayrakdar, heyetiyle birlikte Bolu Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

BGC Başkanı Mert Minisker, Yeniden Refah Partisi (YRP), Bolu Belediye Başkan Adayı Faruk Bayrakdar ve beraberindeki heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Adaylığıyla ilgili açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi (YRP), Bolu Belediye Başkan Adayı Faruk Bayrakdar şunları söyledi: “Bizim Refah partisinde Erbakan hocamız zamanında 94 belediyeciliği ile biçimleniyor. Belediyecilik nedir; rant, ihaleye fesat karıştırmadan, belediyelerin hizmetlerinde torpilsiz, adam kayırmadan yapılan hizmettir. Hatta liyakat diye söyleniyor ama biz bunu ehliyetli liyakat olarak algılıyoruz. Bütün belediyemizde bunların hepsi olacak. Birde şu var, belediye çalışanlarında işini hakkıyla yapan kim varsa onların hepsi işinde devam edecek. İşini yapmayan, eksik yapan bizden dahi olsa değişecek. Yani kısacası bir adil düzen, adil paylaşım, vatandaşımıza halkımıza bir adil düzen yönetim sistemi getireceğiz inşallah. Bu yönde çalışmalarımız devam ediyor.”dedi.

“Bolu’nun Eksikliklerini Süratle Çözmeye Başlayacağız”

Kendisi ile bilgi paylaşımı ardından, projeleriyle ilgili konuşan YRP Bolu Belediye Başkan Adayı Faruk Bayrakdar; “Türkiye’mizde üzerine ekleyeceğimiz, geçmiş dönem belediyeleri de suçlama değil, yaptığı işler için teşekkür edeceğiz, üstüne ekleyerek yapacağız. Bolu’nun eksikliklerini süratle çözmeye başlayacağız. Bu konu hakkında projelerimiz hazırlanıyor. Ana konularımız; turizm, eğitim, ulaşım, tarım sektörü bununla ilgili çalışmalarımız var. Kısa zamanda da inşallah basın mensuplarıyla bir araya gelerek projeleri de açıklayacağız. Bunların üzerinde çalışmalarımız devam ediyor.

“O Yüzden Diyoruz ki Bizde Çıktık”

AKP cephesinden adaylığının değerlendirilmesi ile ilgili yöneltilen soruya yanıt veren YRP Bolu Belediye Başkan Adayı Faruk Bayrakdar; “AKP’den bir tepki gelmedi. Bizim genel başkanımızın da bir açıklaması vardı ‘Batan gemiye binilmez.’ diye.  Biz söylüyoruz ki evet geçtiğimiz seçim genel seçimdi, ülkeyi ilgilendiren bir seçimdi. Orada belli ideallerimizi bir kenara koyup, ülke için gerekli şeyleri yaptık. Ama bu yerel seçimdir. Yerel seçimde de kişi bazlı, bizim milli görüş bazlı çalışacak insanların gelmesi gerektiğine inanan bir yapıya sahibiz. O yüzden diyoruz ki bizde çıktık. Herkes projelerini anlatsın. Halkımızda kimin doğru olduğunu takdir eder, oy kullanır diye düşünüyoruz.”diye belirtti. Haber: Fatma Marmara

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sultanma/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420