BOLU VALİSİ ERKAN KILIÇ GAZETECİLER GÜNÜNÜ, GAZETECİLER DE VALİ KILIÇ’IN İDARECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Bolu Valisi Erkan Kılıç gazetecilerin, Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarken, gazeteciler de Erkan Kılıç’ın İdareciler Günü’nü kutladı.

Bolu Valisi Erkan Kılıç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ni (BGC) ziyaret etti. BGC Başkanı Mert Minisker ve cemiyet üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette Vali Kılıç, gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı. Kılıç, vatandaşların haber almasında gazetecilerin büyük emeği olduğunu ifade ederek “İdari olarak bizlerin göremediği konularda sizler bir yerde bizim elimiz ayağımız oluyorsunuz. Bolu’da da zaman zaman ülke gündemine düşen konularda oluyor. Önemli olaylar meydana geliyor. Konum olarak zaten biliyorsunuz, büyük şehirlerin arasında yer alan bir şehir turizmi, sanayisi, tarım ve hayvancılığı ön planda bir iliz. Dolayısıyla basının burada güçlü olması hem burada çalışan memurlar için, idareciler için önemli ve yararlı. Hem vatandaşımız içinde, hem sanayicimiz içinde bunun çok büyük faydası oluyor. İdarenin kendine çeki düzen vermesi anlamında etraftan gelen eleştiriler göre kendini düzeltmesi, kurumlarında uzun süre ayakta kalabilmesi anlamında hem başarısını daha yukarılara çekebilmesi, verimli çalışabilmesi anlamında da son derece önemli. Sizler bu görevi yerine getiriyorsunuz. Bize bu konuda yardımcı oluyorsunuz. Vatandaşımızın haber alma hakkını yerine getirmesine yardımcı oluyorsunuz. Dolayısıyla yaptığınız görev aslında çok önemli” ifadelerini kullandı. 

“MEDYA 4. GÜÇTÜR”

Vali Erkan Kılıç, valilik ile basının uyum içerisinde çalıştığını ifade ederek “Hep söylenir, medya 4. Güçtür. Gerçekten öyle. Demokrasinin de olmazsa olmazında bir tanesi de güçlü basının olması. Her şeyin şeffaf, açık, herkesin gözünün önünde cereyan etmesi anlamında hem basının bir kontrol denetim süreci oluyor. Hem de vatandaşın yapılan işleri görme anlamında sizin sayesinde sağlıklı bilgiye ulaşıyor. Dolayısıyla biz Valilik olarak da basının değerini çok iyi biliyoruz. Sizlerle de mümkün mertebe iyi bir diyalog içerisinde olmaya çalışıyoruz. Bizlerinde tabi ister istemez insanız sonuçta, eksiklerimiz oluyordur. Bunları da düzeltme noktasında bizlerde elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Tekrar gününüz kutlu olsun. Başarılar diliyorum. Yeriniz hayırlı olsun.” dedi. 

BAŞKAN MİNİSKER VALİ KILIÇ’IN İDARECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

BGC Başkanı Mert Minisker, 10 Ocak’ın aynı zamanda İdareciler Günü olduğunu belirterek Vali Kılıç’ın 10 Ocak İdareciler Günü’nü kutladı. Minisker, Vali Kılıç’a  ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir