Bu vaatler çok konuşulur…Zafer Partisi Adayı Bayrak: “Öğrencilere ulaşım ücretsiz olacak”

Zafer Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlkay Bayrak, seçimleri kazandığı takdirde tüm öğrencilerin toplu taşımadan ücretsiz bir şekilde faydalanacağını söyledi. Bayrak ayrıca, Bolu Belediyesi’nin inşa edeceği iki adet düğün salonunda ihtiyacı olan vatandaşların ücretsiz şekilde düğünlerini yapabileceklerini ifade ederek, “Mevcut başkanın ve yardımcılarının kullandığı lüks makam araçlarını da gelin arabası olarak düğün yapan vatandaşlara tahsis edeceğim” dedi.

Zafer Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlkay Bayrak, söylemleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. İlkay Bayrak son olarak, belediye başkanı seçilmesi halinde Bolu’da ikamet eden tüm öğrencilere toplu taşımayı ücretsiz hale getireceğini söyledi. Bayrak yaptığı açıklamada “Şu anda kangren olmuş ve yıllardır çözülemeyen bir ulaşım problemimiz var. Hatlardan güzergaha, ücretlerden araçlara kadar kilitlenmiş ve çözülmemiş bir sorun. Mevcut yönetimin beceriksizliğini belediye otobüslerine bakarak anlayabilirsiniz. Toplu taşımada otobüslerin rengini tutturamayan bir yönetimden icraat beklemek, Bolu’nun sorunlarını çözmesini umut etmek akıl dışı bir tutum olacaktır. Ben belediye başkanı seçilirsem, Bolu’da ikamet eden ilkokul, ortaokul, lise, üniversite diye ayırmadan tüm öğrencilerimize ulaşımı ücretsiz hale getireceğim. Ulaşım benim iyi bildiğim bir alan. Öğrenciler için ücretsiz ulaşımı taşıyıcı esnafımızı mağdur etmeden en hızlı şekilde hayata geçireceğim. Buradan tüm öğrenci kardeşlerime sözüm olsun. Yapmazsam hesap sorsunlar”

LÜKS MAKAM ARAÇLARI VATANDAŞA TAHSİS EDİLECEK

Bol Belediye Başkanı seçildiği takdirde orta sınıf bir araç kullanacağını, mevcuttaki lüks makam araçlarını Bolu halkına tahsis edeceğini belirten Zafer Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlkay Bayrak, “Zafer Partisi olarak Bolu’ya iki adet büyük düğün salonu yapma sözümüz var. Bu salonları ihtiyacı olan, düğün yapacak vatandaşlarımız ücretsiz bir şekilde kullanabilecek. Gerçek sosyal belediyeciliğin ne olduğunu Bolulu vatandaşlarımız Zafer Partisi ile anlayacak. Başkan olursam orta sınıf bir araç kullanacağım. Mevcut başkanın bindiği, başkan yardımcılarının bindiği lüks araçları düğün yapacak vatandaşlarımıza gelin arabası olarak tahsis edeceğim. Zaten o lüks araçların sahibi de vatandaşlarımız. Halkın olanı halkımıza geri vereceğim” dedi.  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir