Deva Partisi Bolu İl Yönetimi’nden Başkan Özcan’a Ziyaret

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Deva Partisi Bolu İl Yönetim Kurulu ile Başkanlık makamında bir araya geldi.

DEVA Partisi Bolu İl Başkanı Nadir Gürkan Yetkin, Merkez İlçe Başkanı Reşat Ateş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı makamında ziyaret ettiler.

“İlk ziyaretimizi seçilmiş Belediye Başkanına yapmak istedik”

Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette açıklama yapan DEVA Partisi İl Başkanı Yetkin, ilk resmi ziyaretlerini ilin seçilmiş Belediye Başkanı’na yapmayı istediklerini söyleyerek, “Sizlerle beraber 2004-2009 yılları arasında Belediye Meclis Üyesi görevleri yürüttük. O dönem birçok başarılı çalışmaya beraber katkıda bulunduk. Bugün de sizi Belediye Başkanı sıfatınızla ziyaret etmekten büyük mutluluk duymaktayız. Özellikle şu son yaşanan süreçte toplumsal uzlaşı ve Bolu yerelinde karşılaştığımız sorunları göz önünde bulundurduğumuzda ilk ziyaretimizi seçilmiş Belediye Başkanına yapmanın daha uygun olacağını düşündük. Ben yönetim kurulu üyelerim adına sizlere teşekkür ediyorum. Bu vesileyle partimizin de Bolu’muza hayırlı olmasını diliyorum. ” dedi.

Başkan Özcan: “Büyük memnuniyet duydum”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da DEVA Partisi İl Yönetimi’ne başarılar dileyerek, “Sayın Başkan nezdinde sevgili yöneticilerimizi tebrik ediyorum. Eskiden hangi parti kongresini yaparsa yapsın, o belediye başkanı şu siyasi görüşe mensup, valinin siyasi görüşü şu demeden seçilen il başkanları ve ilçe başkanları valiyi, belediye başkanını, emniyet müdürünü ve rektörü ziyaret ederdi. Bu bir gelenek haline gelmişti. Maalesef mevcut iktidar döneminde bu gelenek ortadan kalktı. Ben seçileli yaklaşık 3 yıl oldu. Daha şuana kadar resmi olarak gelip bir hayırlı olsun bile demediler. Siyasi partilerin birbiri ile bayramlaşmaları vardı. Bunlar unutulmaya yüz tuttu. O anlamda sizin bu gelenek haline gelen ziyareti yapmanızdan büyük bir memnuniyet duydum.” diye konuştu.

“Yapıcı bir muhalefet bekliyoruz”

Ardından DEVA Partisi kadrolarından beklentisine değinen Başkan Tanju Özcan, “Sizden de yapıcı bir muhalefet bekliyoruz. Elbette eleştirilerinize açığız. Eleştirileriniz dışında önerileriniz de varsa bunları da bizimle paylaşmanızı samimiyetle beklerim.”  ifadelerini kullandı. Özcan, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile ilgili de, “Ali Babacan, benim uzun yıllar birlikte milletvekilliği yaptığım ve çok değer verdiğim bir insan. Her şeyden önce ciddi bir devlet adamıdır. Dünya görüşlerimiz farklı olabilir. Ama Ali Babacan’ın ekonomiyi yönettiği dönemde, kendisinin bu görevden ayrılmasıyla düştüğümüz durum ortada. Ekonomiyi en iyi bilen siyasi liderlerden olduğu halk tarafından da görülüyor. Deva Partisi benim beklediğimden daha hızlı bir gelişmede gösteriyor. Çıktığınız yolda Allah utandırmasın.” dedi.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir