Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol’un Bolululara Ettiği Yemin

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol tüm kameraların önünde Bolu halkına hizmet için yemin etti. Demirkol’un hizmet adına ettiği bu yemin büyük beğeni topladı ve ayakta alkışlandı.

Bolu siyasetine getirdiği, hoşgörü, samimiyet ve güler yüzü ile kısa sürede halkın gönlüne girmeyi başaran Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, Bolu’ya layıkıyla hizmet edeceğine kameraların önünde şerefi ve kutsal kitap üzerine yemin etti.

İşte herkesin ayakta alkışladığı Demirkol’un o yemini;

“Doğruluk ve dürüstlükten ayrılmayacağımıza. Hemşehrilerimiz arasında hiçbir ayrım yapmayacağımıza, anayasa ve yasalardan ayrılmayacağımıza, kamu kaynaklarını namusumuz ve şerefimiz bilerek amacı dışında harcamasına göz yummayacağımıza, dezavantajlı kesimleri gözeteceğimize, sosyal politikaları güçlendireceğimizi, belediye hizmetlerinin gecikmeden ve kaliteli şekilde icrası için azami gayret sarf edeceğimizi. Belediye hizmetleri karşısında herkesin eşit olduğu gerçeğinden hareketle adaletten şaşmayacağımıza, emaneti hakkıyla ve layıkıyla taşıyacağımıza milletimiz hem şehirlerimiz ve tarih önünde namusumuz, şerefimiz ve kutsal kitabımız üzerine yemin ediyoruz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir