BGC’YE TEBRİK ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçilen Mert Minisker ve yönetim kurulu üyelerine tebrik ziyaretleri sürüyor.

Geçtiğimiz ay yapılan kongrede Bolu Gazeteciler Cemiyeti(BGC) Başkanı seçilen Mert Minisker ve yönetim kurulu üyelerine tebrik ziyaretleri devam ediyor. İş ve siyaset dünyasının yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri Minisker ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek başarı dileklerini ilettiler.

Eski Bolu Belediye Başkanı AK Parti’li Alaaddin Yılmaz beraberindeki eski Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbaş ve Kent konseyi üyesi gazeteci yazar Muharrem Demirel, Bolu Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ettiler. BGC yönetim kurulu üyeleri Kemal Ersan ve Volkan Yılmaz’ın da hazır bulunduğu ziyarette Yılmaz, Özbağ ve Demirel, Minisker ve yönetim kurulu üyelerine yeni dönemde yapacakları çalışmalarda başarılar dilediler.

AK Parti Belediye meclis üyesi Burak Balaban, İl Genel Meclis üyesi Mazhar Bozoğlu ve Boluspor eski başkanı iş insanı Necip Çarıkçı’da Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ettiler. Minisker ve yönetim kurulu üyeleri Hamza Canbaş ile Kemal Ersan, BGC’nin yeni döneminde yapacakları çalışmaları anlattılar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir