Bolu Belediyesi Köroğlu THM Korosunun Muhteşem Konseri

Şef Tahsin Arslan yönetimindeki Bolu Belediyesi Köroğlu Türk Halk Müziği Korosunun muhteşem performansına sanatseverlerde eşlik etti.

Bolu Belediyesi Köroğlu Türk Halk Müziği Korosu’nun, Şef Tahsin Arslan Yönetimindeki “SIRA GECESİ TÜRKÜLERİ” temalı yeni yıl konseri, 6 Ocak 2022 Perşembe akşamı saat: 19.30’da Bolu Belediyesi Necip Fazıl Kültür Merkezinde salonu tamamen dolduran Bolulu sanatseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Konser için gelen sanatseverlerin salon girişinde çiğköfte ve ayran ikramı ile karşılandığı konserde, Köroğlu THM Korosunun 60 kişilik kadrosu sahnede yapılan çiğköfte mizanseni eşliğinde türkü ve şiirlerle izleyenlere müzik ziyafeti sundu.

Solo ve koro olarak 26 eserin seslendirildiği konserin sonunda Bolu Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Yılmaz, Rasim Özdemir ve Leyla Beykoz sahneye çıkarak Şef Tahsin Arslan ve ekibini tebrik edip çiçek ve plaket takdiminde bulundular.

Sahnede kısa bir konuşma yapan Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir;“Bu gece Bolu Belediyesi Köroğlu Türk Halk Müziği Koromuz muhteşem bir konsere imza attı. Şefimizi ve tüm sanatçılarımızı kutluyorum. Emeklerine sağlık. Bolu Belediye Başkanımız Sayın Tanju Özcan’ın öncülüğünde Bolu Belediyesi olarak sanatsal ve kültürel etkinlikleri Bolu’muzda günden güne daha da arttıracağız. Bolu artık sanata doyacak.” ifadelerini kullandı. Haber: Fatma Marmara

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir