“AHUDUDU” BOLU’YA GELİYOR

Tiyatrokare “Ahududu” adlı komedi oyunuyla Bolu’da sahne alacak

Nedim Saban’ın yönettiği “Ahududu” adlı tiyatro oyununu, 8 Aralık 2021 Çarşamba akşamı saat:20.00’de Light Project organizasyonuyla, Bolu Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde sahneleyecek.

Suna Keskin, Melek Baysal, Nedim Saban, Bülent Seyran, Cem Güler, Özgür Yetkinoğlu, Murat Turhan, Birol Engeler, Müge Kement’in rol aldığı Tiyatrokare topluluğunun “Ahududu” adlı komedi oyununun yazarı ise Joseph Kesselring.

Erdinç Doğancı’nın yardımcı yönetmenliğini yaptığı oyunun dekorunda Barış Dinçel, kostümde Günnur Çaraş, ışıkta Yüksel Aymaz, rejide Mustafa Karasu, D. kareografiyi ise Murat Turhan üstleniyor.

Dünyada olaylar yaşanırken tiyatrocuların bambaşka şeyler konuştuğu, oyunda bununla da dalga geçildiğini paylaşımlarında vurgulayan Yönetmen Nedim Saban, aynı zamanda şiddetli, adaleti sorguladığını da belirtiyor.

Suna Keskin ve Melek Baykal’ın bir arada sahnede olmasının müthiş heyecan verdiğine değinen Yönetmen Nedim Saban, Ahududu için “Her şeyin denk geldiği bir oyun.” diyor. Haber: Fatma Marmara

İletişim: 0 541 208 4366

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir